Aquesta setmana l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, juntament amb els tècnics municipals ha visitat les obres de construcció del nou parc infantil del Molí de Magalló.

L’obra, que ha comptat amb una inversió de 130.000 euros del Pla d’inversions de la Diputació de València ha permès la construcció d’una nova zona de jocs, consistent en una torre activa tematitzada, un multijoc d’escalada i equilibri amb xarxes i dues casetes altes amb tobogans.

Aquest joc representa un bosc animat amb cases sobre arbres connectades mitjançant elements d’escalada. A mes, inclou una estructura tubular central d’acer i diferents elements amb cordes, així com també, dos tobogans completament tancats, sòls circulars a diferents nivells.

La zona de jocs s’inclou dins d’una zona enjardinada amb bancs i arbres i altres jocs destinats a un públic més xicotet. «Este és el Parc que ens han demanat els veïns i veïnes del barri en el procés de selecció que vam realitzar l’any passat, un parc modern i sobretot divertit perquè puguen gaudir-lo els nostres xiquets i xiquetes», ha explicat l’alcalde de Silla.