coronavirus

La llista d’afectats per coronavirus continua pujant. Mentres en la Comunitat Valenciana ja s’ha detectat un cas, els infectats pel virus creixen en altres autonomies. El Ministeri de Sanitat ha informat d’un desè cas, concretament a Sevilla.

Aquesta desena de pacients tenen un denominador comú: Itàlia. Tots ells havien visitat recentment el nord del país, un dels més afectats pel coronavirus. Des de Sanitat s’ha establit el risc “moderat” per a tota Espanya. No obstant això, el major número de contagiats està a Canàries on fins al moment han hagut quatre casos a Tenerife.

Per darrere està Catalunya amb dos persones ingressades. Es tracta d’una italiana de 36 anys i un jove de 22 anys que va estar de viatge al país veí. La mateixa xifra es repeteix a Madrid amb altres dos joves.

En el cas de la Comunitat Valenciana és un afectat. El jove havia estat a Milà i encara que es troba fora de perill segueix ingressat a l’Hospital La Plana de Castelló.

Accés a la fira Maderalia en l’edició de 2019.

EL CERTAMEN MADERALIA S’AJORNA EN FIRA VALÈNCIA

FIMMA Maderalia retarda la seua celebració al mes de juny. Així ho ha anunciat un comunicat del propi certamen amb motiu del coronavirus. L’esdeveniment que anava a tenir lloc en Fira València del 10 al 13 de març ha optat per l’ajornament “davant la situació motivada per la propagació del coronavirus”.

Segons destaca l’escrit, molts dels seus assistents són estrangers, principalment d’Itàlia i Centreeuropa, per la qual cosa amb la mesura es “cerca preservar el negoci tant dels expositors com dels milers de visitants que estaven previstos”.

Des de Maderalia ja han traslladat la decisió als expositors que han comprès la situació. Asseguren que ja es treballa en la promoció i difusió de la nova convocatòria prevista del 2 al 5 de juny.