supermercados

Consum ha obert dos nous supermercats ecoeficients en les localitats de Dolores (Alacant) i Terrassa (Barcelona) que suposen la creació de més de 60 llocs de treball especialitzat. Amb aquestes obertures ja són 12 els centres inaugurats en el que va d’any, aconseguint els 75 establiments a Alacant i els 182 a Catalunya.

Els dos supermercats disposen d’atenció personalitzada en peixateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall i forn. Expliquen, a més, amb la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma i Consum Kids, així com de servei de compra a domicili.

Les noves obertures de Dolores i Terrassa compten amb un model pioner d’instal·lacions frigorífiques de temperatura negativa, alimentades amb CO2, que permet reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i consumeixen un 40% menys d’energia respecte a un supermercat convencional. Una de cada tres instal·lacions d’aquest tipus a Espanya està en Consum. A més, estan inclosos dins de la xarxa de supermercats ecoeficients, que representa el 75% del total de supermercats propis.

Consum posa al servei dels seus clients una àmplia varietat de marques, excel·lència en frescs i el millor preu des de la primera unitat perquè siga el client el que trie el que vol comprar.

Els 3 milions de socis-clients de la Cooperativa es beneficien dels avantatges i descomptes de pertànyer al programa de fidelització de ‘Món Consum’. Aquest programa reuneix tots els avantatges i serveis exclusius i personalitzats de cada soci-client, entre les quals destaquen el xec regale i els productes xec-creix. En 2016 els socis-clients de Consum van gaudir de descomptes en les seues compres per un valor de 30,1 milions d’euros, lliurats en un total de 7,3 milions de xecs regals.