Consulta las piscinas y polideportivos que abren esta semana en Valencia
Interior de la

Amb la entrada de València en la Fase 2, aquesta setmana reobrin les seues portes les instal·lacions esportives de la ciutat. Així ho ha anunciat l’Ajuntament incloent les piscines municipals cobertes.

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha posat en valor una de les novetats més importants: “l’obertura de les primeres instal·lacions esportives cobertes juntament amb altres instal·lacions a l’aire lliure”. Ací s’inclouen camps de futbol o rugbi, els quals “no van comptar amb permís per a reprendre en Fase 1”.

Bernabé ha destacat que València durà a terme una desescalada progressiva de les instal·lacions esportives. L’objectiu és garantir que totes elles complisquen amb les garanties i normativa exigida pel Ministeri de Sanitat. Aquestes mesures són la limitació de l’aforament, el distanciament social a complir o la freqüència de les tasques de desinfecció, entre altres. El propòsit és oferir el màxim de garanties per a una pràctica segura de les activitats.

QUINS POLIESPORTIUS I PISCINES OBRIN?

Bernabé ha assenyalat que al llarg d’aquesta setmana es procedirà a la reobertura del Poliesportiu de Natzaret. Aquest inclourà els espais de la piscina coberta, el camp de futbol, el pavelló esportiu i les pistes de tennis i tir amb arc.

També està previst obrir el pavelló cobert, juntament amb les pistes de tennis i pàdel, del Poliesportiu de Benimaclet. A més, una altra obertura que es contempla és la del Pavelló de Sant Lluís. Aquest comprèn la pista poliesportiva, la sala de gimnàstica artística i la sala de tennis de taula.

D’altra banda, es preveu la reobertura del Pavelló del Cabanyal-Canyamelar. Després del recondicionament de la instal·lació esportiva, s’obrirà al públic la pista poliesportiva, les pistes de gimnàstica artística i la sala d’esgrima.

Finalment, altres instal·lacions l’obertura de les quals contempla la Fundació Esportiva Municipal so el Complex Esportiu-Cultural de la Petxina, el Centre de Pilota Valenciana i diversos camps de futbol i rugbi a la ciutat.