imagen

Peter Hutton, CEO d’Eurosport -el principal canal de TV d’esports a Europa-; Steve Gera, consultor de clubs com el Reial Madrid C.F.; Thomas Margoni, col·laborador de la Première League o Miguel A. Hernández, de Primetimesports, la primera agència que ha començat a representar youtubers. Són només alguns exemples dels noms inclosos en el programa de Sport IP Forum 2017, un congrés internacional pioner que han posat en marxa Fira València i el Global Sports Innovation Center (GSIC) de Microsoft.

Es tracta d’un esdeveniment de màxim nivell que se celebrarà a València el 22 i 23 de novembre i girarà entorn dels drets d’imatge i a com la tecnologia incideix en la forma de gestionar els drets en l’esport. Ponents internacionals de grans mitjans, marques i corporacions capdavanteres en la indústria de l’esport, procedents de 12 països, han confirmat ja la seua participació en la primera edició del Sport IP Forum.

Entre els participants figuren signatures com Microsoft Sports, Discovery Eurosport, Fox Sports, Pons IP, Octagon, ASSER, International Sport Law Centre, Seven League, Sport Radar, Gains Group, Wildmoka, Prime Time Sports, Blinkfire Analytics, University of Glasgow, Europe Institute of Leiden Law School, San Diego State University, Garrigues Sports & Entertainment, así como la NFL, Première League, NBA, Major League Baseball, KPMG, IMG, Shift Active Media, Lagardère o Teneo Sport, entre unes altres. Amb la seua presència, València es convertirà durant dos dies en la capital mundial del coneixement entorn de la gestió de drets en la indústria de l’esport.

Sport IP Forum 2017 inclourà un fòrum-exposició de marcat caràcter empresarial i de negocis: un espai ideal per a la presentació i llançament d’iniciatives i emprendimientos, que promourà trobades B2B, així com solucions especialitzades per a la indústria de l’esport, networking, que atraurà a prenedors de decisions internacionals del sector. Així mateix, Sport IP Forum comptarà amb un espai d’oportunitat i visibilitat per a les startups més innovadores en l’àmbit de l’esport.