El conductor de un autobús escolar de Valencia da positivo en cocaína
Imagen del control realizado por . / POLICÍA LOCAL VALENCIA

El conductor d’un autobús escolar de València ha sigut denunciat després de donar positiu per cocaïna. El control en el qual ha sigut detingut s’estava realitzant dins d’una campanya d’inspecció de transport escolar als afores de la ciutat.

Segons ha informat la Policia Local, els fets s’han produït aquest dijous al matí. El control de transport escolar estava sent realitzat i dirigit pel Departament de Transports de la Secció de Policia Judicial de Trànsit quan ha ocorregut la detenció.

Durant el desenvolupament de la inspecció, els agents han detectat que el conductor estava al final de la seua ruta transportant a 40 alumnes d’Educació Infantil i Primària. Després de realitzar-li les proves pertinents, aquest ha donat positiu en el test de drogues, concretament en cocaïna.

AUTOBÚS IMMOBILITZAT I CONDUCTOR DETINGUT

El vehicle ha sigut immediatament immobilitzat i el conductor ha sigut detingut, segons han destacat les mateixes fonts. A més, la Policia Local ja ha precisat que el centre escolar es troba situat en el terme municipal de València. No obstant això, no ha transcendit el nom d’aquest.

Aquesta campanya de controls es realitza per a garantir la seguretat viària. Especialment, per a prevenir possibles accidents amb menors implicats, com aquest cas.

El positiu en cocaïna està constatat com un delicte contra el trànsit. Generalment, se sol aplicar una multa de 1.000€ i la pèrdua entre 4-6 punts del carnet. No obstant això, en tractar-se d’un conductor d’un autobús escolar aquestes sancions podrien agreujar-se.