sala principal Palau de les Arts
Imagen de la sala principal del Palau de les Arts/ Foto: Palau de les Arts

El Palau de les Arts obri les portes de la seua Sala Principal el diumenge en una invitació a tota la ciutadania a gaudir de la seua primera experiència en el teatre.

El cicle Matins a les Arts comprén una programació variada a preu simbòlic de 5 €, els diumenges a les 12.00 h, que compta com a intèrprets amb els conjunts artístics dels Arts.

La Orquestra de la Comunitat Valenciana en els concerts de música de cambra, el Cor de la Generalitat en un concert a cappella, així com el Centre Plácido Domingo, protagonista de recitals de Lied o entorn de Rossini a propòsit de Il viaggio a Reims.

Les propostes, amb un preu simbòlic, tenen com a objectiu l’obertura a nous públics que encara no han tingut l’ocasió d’assistir a un espectacle en l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava.

El diumenge Concert de Cambra de l’orquestra de la Comunitat Valenciana

Aquest diumenge dia 16, els assistents podran gaudir del següent repertori:

-Strauss: Suite per a 13 instruments de vent, en si bemoll major, opus 4

-Schönberg: Verklärte Nacht (1943), opus 4

Matins a les Arts s’emmarca en l’apartat de la programació ‘Les Arts és per a tots’, que inclou activitats educatives o familiars, dedicades a tota mena de gèneres musicals, en els diferents espais i sales del teatre.

A més de l’actuació del 16 de febrer, Les Arts obrirà la Sala Principal el diumenge 8 de març, el 5 d’abril i el 24 de maig de 2020, amb la següent programació.

Il viaggio in Spagna, en ocasió d’Il viaggio a Reims – Cantants del Centre PlácidoDomingo – 8 de març de 2020.
Lieder i Cançons – Cantants del Centre Plácido Domingo – 5 d’abril de 2020.
Programa per determinar – 24 de maig de 2020.