Comunitat Valenciana
Sanitarios con la vacuna del coronavirus.

Amb l’arribada de la vacuna creixen les esperances d’acabar amb el coronavirus. El president de la Generalitat ValencianaXimo Puig, avançava en la seua última compareixença que la vacunació és “el gran actiu per a superar la pandèmia”. A més, va qualificar a aquesta com “la porta de l’esperança” per als valencians.

El president va destacar que ja han sigut administrades més de 210.000 dosi en la Comunitat Valenciana. Així mateix, va assegurar que, en finalitzar aquesta setmana, 100.000 valencians hauran rebut ja les dues dosis.

A més, el cap del Consell va declarar que “s’està avançant molt en la protecció de les persones més vulnerables”. Tal com va explicar, a partir de la setmana vinent donarà començament i es completarà la vacunació en els Centres de Dia. A més, també es vacunarà a les persones majors de 90 anys i dels grans dependents.

De les 210.530 dosis de bovina adm inistradas en la Comunitat, 27.935 pertanyen a Castelló; 78.472 a Alacant; i 104.123 a la província de València. Avui dia, són 91.910 persones les que ja han rebut les dosis de la bovina.

La vacunació es realitzarà de la forma “més ràpida possible”

El president de la Generalitat afirmava aquest dimarts en 7TeleValencia, que el procés de vacunació es realitzarà de la forma “més ràpida” possible, seguint sempre “les tècniques professionals”.

Respecte a la vacunació massiva, Puig va marcar el mes d’abril com a moment clau per a això. No obstant això, encara es desconeixen els detalls del procés. “S’està estudiant, tenim aquest mes llarg per a poder situar on s’han de produir les vacunacions i així es farà”, va destacar.