Els pitjors dies i hores per a viatjar esta Setmana Santa segons la Guàrdia Civil

La Comunitat Valenciana registrarà 4,3 milions de desplaçaments en l'Operació Especial Setmana Santa 2018 activada per la Direcció General de Trànsit.

accidente

La Setmana Santa és el període en què es produix un important èxode de vehicles dels nuclis urbans propiciat per les festivitats d’estes dates, les vacances escolars i universitàries, i per multitud d’actes religiosos de fort arrelament popular, per açò la Direcció General de Trànsit engega una sèrie de mesures de regulació, ordenació i vigilància del tràfic denominades “Operació Especial Setmana Santa 2018”.

La 2ª Fase de l’Operació Especial Setmana Santa 2018, per a donar cobertura a la segona Operació Eixida, més important que la fase anterior per volum i desplaçaments de vehicles al llarg de tota la xarxa viària, es desenvoluparà a la Comunitat Valenciana fins a les 24:00 hores del dilluns dia 2 d’abril.

En aquesta 2ª Fase s’espera, a nivell nacional, un total de 9.070.000 de desplaçaments de llarg recorregut, dels quals un 21% corresponen a l’àrea d’influència d’este Centre de Gestió del Tràfic.

A més d’aquests desplaçaments, els de l’entorn dels grans nuclis urbans, generaran uns moviments de vehicles que, durant aquest període de temps a la Comunitat Valenciana, poden situar-se al voltant de la xifra de 4.300.000 per al conjunt de les tres províncies. D’aquesta xifra, corresponen a la província de València 2.000.000, a la d’Alacant 1.600.000, i a la de Castelló 700.000.

El nombre total de desplaçaments de llarg recorregut a nivell nacional, previstos durant l’Operació Especial de Setmana Santa és de 15.500.000, dels quals un 21% corresponen a l’àrea d’influència d’aquest Centre de Gestió del Tràfic.