Compromís diu sí a la moció de censura a Mariano Rajoy plantejada per Units Podem. Així ho va avançar anit Joan Baldoví, portaveu del partit en el Congrés, en el seu pas per Àgora.

El repartiment dels Pressupostos Generals de l’Estat o la corrupció en el Partit Popular  van ser alguns dels temes de la nit.

La Comissió Executiva de Compromís recolza la moció de censura plantejada pel partit de Pablo Iglesias. El portaveu de Compromís, Joan Baldoví, ha qualificat aquesta mesura de “justificada” i “necessària” per diferents motius.
No obstant açò, aquesta iniciativa no compta amb suficients suports i comporta grans riscos. Malgrat que ja saben que la moció de censura no tirarà endavant, Joan Baldoví reafirma la seua postura.

Entre els motius pels quals Compromís recolza la moció de censura es troba el polèmic repartiment dels Pressupostos Generals de l’Estat a la Comunitat Valenciana, qüestió que va reiterar el portaveu en Àgora.
La vespra del debat de la mesura en el Congrés es presentava sense possibles imprevists. Els pròxims dies coneixerem com es resol aquesta tercera moció de censura en la història de la democràcia espanyola.