Què fer si la companyia aèria ens perd l’equipatge?

Des de la Va unir de Consumidors de la Comunitat Valenciana ens compta els passos que hem de donar per a recuperar les maletes.

Un de les majors pors que tenim quan viatgem és la pèrdua del nostre equipatge. Si per desgràcia ens trobem davant una situació així, des de la Unió de Consumidors recomanen notificar-ho immediatament.

La companyia aèria té l’obligació de compensar-te amb un lot de productes bàsics per a poder passar els moments previs a recuperar l’equipatge. En el cas que hàgem de comprar-nos roba, l’aconsellable és guardar els rebuts ja que serà nostra millor basa a l’hora de reclamar.

Els defensors dels consumidors adverteixen que no es retornarà la totalitat de l’import de la maleta i el seu contingut. Tot dependrà del pes de l’embalum, res més. El millor que podem fer és que si viatgem al costat d’un objecte de molt de valor, registrar-ho abans d’embarcar.

Malgrat els consells i recomanacions, el millor serà que no els perden la maleta i així que les seues vacances somiades no queden entelades per aqueixa circumstància tan incòmoda.