Cómo llegar a las playas de Valencia en la Noche de San Juan: horarios especiales y calles cortadas
Dispositivo

Les platges de València es blindaran al trànsit per la Nit de Sant Joan. El Ajuntament ha activat un dispositiu especial que regularà l’accés vehicles a la zona del Port i la Malva-rosa.

Les restriccions al trànsit es realitzaran de manera progressiva des de les 18 hores. No obstant això, es permetrà l’accés a residents i transport públic. Les primeres corts començaran a les 18 hores en tots els accessos a la platja des dels carrers doctor Lluch i Cavite. Aquests talls els realitzarà la Policia Local progressivament en funció de l’afluència de públic.

A partir de les 21 hores es realitzaran talls de trànsit en els accessos a la zona marítima des dels carrers Menorca; Eivissa; Serradora; Marí Blas de Lezo; Luís Peixó i Enginyer Faust Elio. També es realitzarà un filtre selectiu de vehicles en l’avinguda del Port des de Serrería, així com a Menorca adreça avinguda del Port des de Juan Verdeguer.

AUTOBUSOS DE L’EMT CADA 10 MINUTS

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València oferirà 80.000 places addicionals per a garantir la mobilitat en transport públic durant la festivitat de Sant Joan, el pròxim 24 de juny.

Els reforços permetran incrementar l’oferta durant tota la nit en les línies que connecten amb les platges: 19, 23, 24, 25, 31, 32, 92, 93, 95, 98 i 99. El dispositiu especial començarà entre les 16.00 i 20.30 hores per a acostar als usuaris a la platja. Aquest es prolongarà durant tota la nit fins al matí del divendres, 24 de juny.

Amb aquests reforços hi haurà autobusos cada deu minuts en la majoria de les línies reforçades durant tota la nit. Destaquen les millores en la freqüència en la línia 25 per a connectar el centre amb totes les platges del Sud; i la línia 92 per a facilitar els desplaçaments a la Marina, Cabanyal i Malva-rosa.

SERVEI ININTERROMPUT DE METROVALENCIA

Metrovalencia oferirà serveis especials en totes les seues línies durant la nit de manera ininterrompuda. L’oferta de serveis especials arrancarà a les 21 hores i acabarà a les 7 hores del dia 24 de juny.

Les línies de tramvia seran les que més es reforcen perquè són les que més a prop arriben al districte marítim. D’aquesta manera, en les línies 4 i 6, en el seu tram comú des de la parada de Trinitat fins a la de Platja Malva-rosa, tindran freqüències de cinc minuts des de les 20.30 hores a les 00.00 hores.

A partir de la mitjanit, les freqüències s’aniran adaptant a les necessitats amb freqüències que oscil·len entre els 5 minuts en els trams comuns centrals; 10 minuts a Entroncament; entre 10 i 20 minutos fins a Tossal, Marítim, Neptú i Vicent Andrés Estellés; i finalment 40 minuts en el tram Vicente Andrés Estellés-Mas del Rosari. La Línia 8 (Marítim-Neptú) passarà per les seues parades cada vint minuts durant tota la nit.

És recomanable consultar els horari de metre i tramvia en la web o app abans d’eixir.