Font: Armando Romero (JCF)

Les Falleres Majors de València 2020-2021, Carla García i Consuelo Llobell, al costat de les seues Corts d’Honor conclouen el seu regnat. Divendres passat 15 d’octubre van posar fi a la seua estada en el poder durant un sopar de gala de comiat.

Falleres Majors de València 2020-2021- Font: Armando Romero (JCF)

Acompanyades dels seus familiars, les màximes representants de la ciutat van dir adeu a tots els membres de la Junta Central Falleraindumentaristas, xofers, jurats i fins i tot amics i amigues que han format part del seu somni. L’esdeveniment es va immortalitzar en el photocall, on tots els assistents convidats al comiat van poder fer-se fotos amb les Falleres Majors de València 2020-2021.

Finalment, després de tirar la vista cap endarrere per a recordar moments destacats del seu regnat, les Falleres Majors de València 2020 i 2021 van imposar les insígnies a les i els nous membres de Junta Central Fallera que s’han incorporat a la casa durant aquests dos últims exercicis.

INTERVENCIONS DE LES FALLERES MAJORS 2020-2021:

Carla García i Consuelo Llobell van agrair a totes les delegacions que conformen Junta Central Fallera el seu treball durant aquesta etapa al seu costat. Ara bé, La Fallera Major Infantil de València 2020 i 2021, Carla García, va destacar que enguany “no sols hem pogut plantar i cremar, sinó també tenir una setmana fallera genial“. “I tot això ha estat gràcies a vosaltres”, va afirmar.

Carla García durant la seva intervenció en la gala d’acomiadada-Font: Armando Romero (JCF)

D’altra banda, la Fallera Major de València 2020 i 2021, Consuelo Llobell, va fer valer l’esforç dels membres de Junta Central Fallera. “Això ha fet que us hàgeu convertit en la meua família“, va pronunciar.

Consol Llobell durant la seva intervenció en la gala d’acomiadada-Font: Armando Romero (JCF)

Així mateix, el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, també va dirigir unes paraules als allí presents. Va homenatjar les 26 nenes i noies que han representat en la festa fallera en els últims dos anys.

Carlos Galiana durant la seva intervenció en la gala d’acomiadada-Font: Armando Romero (JCF)