shopening

Esta setmana s’ha presentat la tretzena edició de la Shopening Night Caixa Popular, una acció destinada a impulsar l’oferta del comerç valencià que se celebra el dijous 7 de juny, i que cada edició aconsegueix congregar a desenes de milers d’assistents, atrets per les múltiples promocions i accions realitzades no solament per l’organització de l’esdeveniment, sinó també per cadascun dels més de 200 comerços participants.

El regidor de Comerç i Espai Públic de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha remarcat que esta acció atrau a més de 80.000 persones i té un impacte econòmic d’1 milió d’euros per a la ciutat, dades molt significatives pels quals la València Shopening Night resulta fonamental per al suport del comerç local i de proximitat.

També ha estat present la presidenta del Gremi del Comerç Tèxtil de València (Grecotex), Isabel Cosme, qui ha posat l’accent en l’oportunitat que aquesta iniciativa suposa per al xicotet comerç de la ciutat. El fet que òbriguen tantes tendes del centre, de les quals el 90% són de moda, té molta repercussió en xifres globals.

Per la seua banda, Josep Lozano, president i CEO del Club Empresarial Moddos, responsable de l’àrea de comunicació, no dubta que aquesta nit atraurà a més persones cap a les zones en les quals es concentren els comerços participants i ha explicat les diferents accions que es duran a terme en carrers i places. Des d’esdeveniments en la plaça de l’Ajuntament fins a diferents animacions en els carrers Hernán Cortés o Cirilo Amorós, passant pel Mercat de Colón (centre neuràlgic de totes les activitats) i la Plaça dels Pinazo amb les desfilades d’Artenblanc Street Style amb El Corte Inglés.

La nit de les compres del dijous 7 de juny finalitzarà en el recentment estrenat Palau Alameda, amb un concert de la Unió que posarà el fermall d’or a la jornada.