Campaña apoyo comercio locales

Les associacions de comerciants dels 17 municipis del Camp de Túria, amb el suport de la Mancomunitat Camp de Túria, s’han unit per a posar en marxa una campanya comarcal per a potenciar les compres nadalenques en els comerços locals.

La campanya, que porta per lema “Comprant a casa” i amb la signatura Comerços Camp de Túria, té com a objectiu principal conscienciar als veïns dels beneficis de comprar en el comerç de proximitat de la comarca, un dels principals motors de l’economia local.

Per a això, s’editaran fullets i cartells informatius que també es difondran a través de les xarxes socials. Així mateix, se sortejaran entre els clients vals per a realitzar compres en els comerços associats.

Aquesta actuació és una de les primeres accions que de forma conjunta es duran a terme a la comarca amb la finalitat de revitalitzar el comerç local i defensar els seus interessos, potenciant la seua competitivitat a través dels valors propis d’aquest comerç com són confiança, familiaritat, proximitat i qualitat, entre uns altres.

Associacionisme

Des de la Mancomunitat Camp de Túria, dins de l’Acord Territorial d’Ocupació, s’ha apostat fermament per l’associacionisme com una eina per a impulsar i enfortir el xicotet comerç. De fet, en 2017 i 2018 s’han creat associacions de comerciants i empresaris a Casinos, Serra, Gàtova, Marines i Olocau i s’ha treballat en la dinamització dels col·lectius ja existents en altres municipi de la comarca, oferint-los suport en diferents àmbits com la formació, l’organització de fires i altres esdeveniments.