Un colegio de Mislata se incendia y deja un profesor herido
Una dotación de bomberos desplazada en el incendio del Colegio Sagrado Corazón de Mislata.

Un incendi en el col·legi Sagrat Cor de Mislata ha obligat a suspendre les classes durant la jornada d’aquest dimecres. El foc es va originar el dimarts a la vesprada, al voltant de les 19.00 hores, per un curtcircuit en una aula.

Segons ha avançat el diari Levante EMV, en el moment de l’incendi el centre estava sense alumnes. No obstant això, un dels docents sí que va requerir d’atenció sanitària in situ. Els serveis d’emergències van desplaçar una ambulància fins al centre educatiu. Allí van atendre el professor per inhalació de fum i va ser traslladat a l’Hospital General de València.

L’origen de les flames va estar en un xicotet magatzem del col·legi. La intensitat del foc va arribar fins a les aules de Primària, en els pisos superiors del bloc principal sent aquesta la zona més afectada per l’incendi.

Va ser passades les 20.00 hores quan el foc es va donar per controlat. En l’actuació van participar diverses dotacions de bombers per a controlar les flames.

De moment es desconeix l’abast total del incendi. Ara s’estan comprovant els danys ocasionats per part de bombers, policies i serveis tècnics. Aquests hauran d’avaluar l’estat del col·legi abans de donar llum verda a la represa de l’activitat educativa.

Durant el dia d’avui no s’impartiran classes en cap de les etapes educatives del col·legi de Mislata. A més, per mitjà d’un comunicat en xarxes socials han avançat que tampoc hi haurà servei de menjador ni activitats extraescolars.