Cares de satisfacció i alegria per tornar a treballar. Això és el que reflectien els rostres de les 80 persones majors de 55 anys que este este dimarts van començar una nova etapa laboral a l’Ajuntament de València. Tots ells formen part del programa ‘Oportunitats +55’, una iniciativa que visibilitza el drama social viscut per un dels col·lectius més castigats durant la crisi econòmica.

A més de servir com a pont per a continuar treballant, el programa laboral de l’Ajuntament pretén visibilitzar a les empreses la idea de que han de comptar amb l’experiència d’este col·lectiu. D’altra banda, esta iniciativa també ajuda en la cotització de les pensions i millora la vida d’aquests veïns de València.

I encara que en esta ocasió només hi havia treball per a huitanta persones, des de l’Ajuntament ja han anunciat que ‘Oportunitats +55’ no acabarà ací. Una vegada acaben els nou mesos de treball coneixerem els detalls de la segona edició amb la que més persones tindran l’oportunitat de reincorporar-se al mercat laboral.

Rafa, el primer hombre de Valencia que cambia de sexo en una única operación