El segon congrés feminista de València ja està en marxa. Per segon any consecutiu ha arrancat la nova edició del Feminari, una cita que ja ha aconseguit convertir-se en tot un referent d’igualtat i és que estem davant un espai de reflexió únic a la Comunitat.

Entre les qüestions a tractar destaquen temes d’actualitat relacionades amb el feminisme com les noves formes de patriarcat, la prostitució o els úters de lloguer. La diputada d’Igualtat, Isabel García, ha recolzat aquestes temàtiques que comptaran amb la participació de dones de renom com la catedràtica Amelia Valcárcel o l’exministra de Cultura Carmen Alborch.

No obstant açò, estes no han estat soles i és que l’extens nombre de participants ha fet que aquest Feminari es convertisca en tot un referent nacional. Isabel García ha insistit que este Feminari pretén reivindicar la trajectòria de la Comunitat com a punt de trobada del feminisme a Espanya. Un objectiu que, per la trajectòria d’aquesta iniciativa, sembla que es complirà sense problema algun.