El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha perdut “prudència” davant l’arribada de les Falles. El missatge del líder de Ciutadans en el consistori ha dirigit aquestes paraules a l’alcalde, Joan Ribó, davant la crisi del coronavirus.

Giner ha fet aquestes declaracions en 7 Televalencia on ha anunciat que el seu partit està a la disposició de Ribó. L’objectiu és estar informats de tots els avanços de la malaltia per a el correcte desenvolupament de les Falles.

“Això és una inversió i una il·lusió que no és com qualsevol festa. Per tant, senyor Ribó li demanem que dins de la prudència sàpia què ens estem jugant“, ha sentenciat.

Ribó considera que no és comparable un partit amb les Falles

Davant la notícia del primer mort per coronavirus d’Espanya a València, Ribó va sol·licitar ahir una reunió amb la consellera de Sanitat amb la finalitat de conèixer si això afecta als protocols sanitaris de cara a les Falles.

Ribó ha insistit que de moment no hi ha cap ordre de cancel·lació de les festes per coronavirus. En la mateixa línia es va manifestar el President de la Generalitat, Ximo Puig.

Ribó va ser taxatiu en afirmar que “l’Ajuntament de València, des del primer moment, s’ha mostrat absolutament disposat a acatar les mesures sanitàries que partisquen del Ministeri de Sanitat i de la mateixa Conselleria, perquè entenem que la salut i la seguretat de les persones és el primer que cal garantir” en el contagi del coronavirus.