En les pròximes setmanes el Levante UD iniciarà la tramitació per a la sol·licitud de la concessió a l’Autoritat Portuària de València per a construir la seua nova Ciutat Esportiva en el barri de Natzaret de València i espera iniciar les obres al llarg de 2019. Després de més de sis anys des que es van iniciar les primeres gestions, l’il·lusionant projecte de la nova Ciutat Esportiva del Levante UD en el barri de Natzaret ja està en marxa.

Amb aquesta nova Ciutat Esportiva del Levante UD pretén disposar d’un complex de primer nivell orientat a l’alt rendiment esportiu dels nostres equips permetent una major qualitat i tecnificació en tots els aspectes de la seua preparació, donar un impuls a la pedrera posicionant-la entre les millors a nivell nacional i ser un referent en els aspectes educatius que complementen la formació dels jugadors i jugadores. A més, es va a incorporar i assumir el concepte de sostenibilitat mediambiental tant en el seu disseny com en el seu ús posterior; tot açò sens dubte tindrà un impacte positiu en un espai geogràfic vinculat a l’origen del club.

En el pròxim mes de setembre el club té la intenció de fer públic el projecte definitiu tan important per al futur del llevantinisme.  El Levante UD vol agrair a l’Ajuntament de València i a la Generalitat Valenciana l’interès mostrat perquè aquest projecte es faça realitat; així com als serveis tècnics de l’Autoritat Portuària de València per la seua col·laboració.

 

Levante 2