Ja fa més d’un mes des que el Circ Raluy Legacy va instal·lar tota la seua màgia en la ciutat de València, un període que ha servit per a donar a conèixer un espectacle en el que la tradició i la innovació circense van de la mà.

I encara que el nadal toca al seu fi, les funcions del Raluy no cessen per a arribar a tot el públic valencià que no ha pogut gaudir d’un xou destinat a tots els públics.

L’espectacle d’este xou combina una línia més avantguardista de la vida circense amb la senya d’identitat de la família Raluy. Per açò no falten els seus carruatges de principis de segle o el característic hotel amb rodes. Una clara aposta pel classicisme i la modernitat.

Dins de la màgia que embolica el Circ Raluy es troben les figures més clàssiques de les arts circenses com els acròbates, els pallassos o els equilibristes. Tot açò combinat de manera que es creu un espectacle únic i diferent.

Passar-li-ho bé i gaudir d’este xou serà possible fins al 28 de gener en la Marina del port de València. Després d’esta data la família Raluy iniciarà rumb a una nova destinació encara que ja ha anunciat que el seu objectiu és tornar pròximament a la capital del Túria.