Cares d’il·lusió i molta expectació per part dels xiquets però també de molts adults al veure el gran Circ de Nadal de València. Anit prop d’1.300 persones van acudir a la cita anual de 7 Televalencia per a gaudir d’un esdeveniment únic en el que no va faltar la col·laboració de Factoo, Tecnicoo i Autonomoo. Va ser gràcies a ells quan minuts abans d’arrancar el xou la carpa es va omplir de desenes de pilotes per a obsequiar als assistents més xicotets vivint uns minuts de molta agitació i diversió.

Després de la presentació de Quique Peña, responsable del programa d’entreteniment ‘V7 Show’, el Circ de Nadal va començar la seua gran funció en la que enguany els animals van tornar a ser els autèntics protagonistes de la nit. Per a la sorpresa de totes les famílies, les feres més impressionants del panorama circense no van faltar a este xou destacant les serps de cinc metres i els cocodrils de quasi un centenar de dents.

A més dels animals, el Circ de Nadal va comptar amb molts uns altres protagonistes. Entre ells un equip de pallassos internacionals amb els quals els riures van estar assegurats, així com les espectaculars acrobàcies del grup de gimnastes que van aconseguir obrir la boca de més d’un dels assistents.

Una vegada acabada la funció els aplaudiments no van tardar a arribar i en eixir tots van coincidir en el mateix punt: repetiran el pròxim Nadal.

El Circ de Nadal ha tornat amb força per a conquistar a tots els públics de València. La carpa romandrà oberta a Alfafar fins al 8 de gener esperant a que tots els valencians acudisquen a gaudir d’un xou màgic i espectacular.