serie

(Andrea Bolúmar).- Des que començara la seua emissió la televisió privada, la sèries han volgut donar-li a l’espectador una mica més nou del que s’havia emès fins llavors per altres cadenes.

El rànquing de les millors sèries que han triomfat en la graella espanyola s’ha anat enriquint conforme van sorgint noves trames i, algunes d’elles encara les continuem recordant. Repassarem quins han sigut aquelles que ens van deixar millor sabor de boca.

Resultado de imagen de farmacia de guardia

Farmacia de Guardia (1991-1995)

Esta sèrie estava ambientada en el dia a dia de la farmàcia de Lourdes Cano, una farmacuética separada. Es va acomiadar d’Antena 3 amb el tancament de la farmacia de Lourdes en vendre’s l’edifici a uns apartaments de luxe. La sèrie actualment ostenta el títol de ser la sèrie més vista de la història d’Espanya amb més d’un 48% de share.

Imagen relacionada

Médico de Familia (1995-2000)

Esta comèdia dramàtica de Telecinco narrava la vida i problemes que li succeeixen al vidu mèdic Nacho Martín i a la seua família, composta pels seus tres fills Chechu, María i Anita, el seu nebot adolescent, Alberto, el seu pare, el senyor Manolo, la seua cunyada, Alicia, i la seua assistenta de la llar, Juani. Esta sèrie continua sent recordada hui dia per aquells que tenian una cita cada setmana amb el metge més familiar de la televisió.

Resultado de imagen de siete vidas

Siete vidas (1999-2006)

Va ser la primera sitcom espanyola que imitava grans sèries estrangeres (com Cheers o Friends) on predominava el riure enllaunat, els gags i els coneguts Zasca!. El fil argumental començava amb la miraculosa recuperació de David (Toni Cantó) després d’estar en coma dihuit anys i la seua integració en la societat. Encara que la sèrie va donar un gir dràstic amb la desaparicón del personatge de Cantó i van passar a ser capítols independents. En esta sèrie van guanyar protagonisme els personatges com Sole, Diana, Carlota, Gonzalo, el Fruiter o Aída.

Resultado de imagen de aqui no hay quien viva

Aquí no hay quien viva (2003-2006)

L’edifici dels veïns més chismososos de tota Espanya es trobava al carrer Desengaño, número 21 on no passava desapercebut per les històries que ocorrien a l’interior d’ell. Este edifici de tan sols sis habitatges, una porteria i un videoclub, va donar molta guerra per les trames que havien amb els seus veïns com Emilio, el senyor Cuesta, Mauri, la fatxenda o el famós Radi Pati qui van regalar molts riures durant tres anys en Antena 3.

Resultado de imagen de los serrano

Los Serrano (2003-2008)

La família de Diego Serrano es va veure multiplicada quan es va casar amb Lucía, una antiga núvia de la seua joventut. Els tres fills de Diego, Marcos, Guille i Curro estan obligats ara a conviure amb les seues noves germanes, Eva i Teté, les filles de Lucía. Encara que després de diversos lios de família (Marcos i Eva, Teté i Guille), la sèrie ens va atrapar en els sofàs cada setmana per a veure què passava entre els germans Serrano i les germanes Capdevila, els amics i la taverna.

Resultado de imagen de aida serie

Aída (2005-2014)

Este spin off de ‘Siete vidas’ contava la vida d’Aída, l’amiga de Sole i Diana. Gràcies a l’herència del seu pare, Aída es muda al barri d’Esperanza Sur amb el seu fills, Jonathan i Lorena, la seua mare, Eugenia i amb el seu germà, Luisma, un exyonki. Esta sèrie va triomfar en la graella nocturna de Telecinco fins que va dir adéu fa tan sols quatre anys de la televisió espanyola.

‘Superlópez’ y ‘A la sombra de Kennedy’ entre los estrenos de esta semana