rebajas

El Nadal arriba a la seua recta final i, amb ella, dóna començament el període de rebaixes d’hivern en la majoria de comunitats autònomes espanyoles. Es tracta d’un període vinculat fonamentalment al gran consum i que, any rere any, suposa la creació d’un important nombre de contractes. Adecco preveu que estes rebaixes generen 122.900 contractes, la qual cosa suposa un 4,1% més que un any arrere. En l’autonomia valenciana se signaran 16.300 contractes, un 1% més que en 2018.

Respecte a les contractacions, atenció al client i força de vendes seran les àrees que aglutinen més contractes. En concret, el perfil comercial –promotors, hostesses d’imatge, teleoperadores o dependents– serà el més cercat en aquesta pròxima campanya.

El caràcter proactiu és una de les característiques que més demanden les empreses a l’hora de cercar candidats per a la campanya de rebaixes. Se cerca un treballador que tinga iniciativa per a complir els objectius en un període breu de temps i així multiplicar les vendes.

A més, durant este període de rebaixes, és necessari que l’empleat tinga una actitud comercial perquè es trasllade a tot el punt de venda i tindre capacitat per a abordar al client de forma ininterrompuda i així aconseguir al major nombre de consumidors possible.

També es valorarà l’experiència prèvia en un lloc similar o la realització d’algun curs de venda i tècniques comercials. L’especialització en sectors concrets com a electrònica, xicotet electrodomèstic, informàtica, telefonia o alimentació, es converteix en un plus d’ocupabilitat de cara a qui contracta.

Todas las vacaciones que podrás disfrutar en 2019 si trabajas en Valencia