Montaje de las pistas de tenis infantiles en la Plaza del Ayuntamiento de Valencia.

La Plaça de l’Ajuntament acull este dijous, 29 de març, el torneig ‘Tennis al carrer’, una activitat dirigida a la promoció del tennis entre els xiquets i xiquetes de la ciutat. La prova està organitzada conjuntament per la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de València, a través de la Fundació Esportiva Municipal.

La jornada començarà a les 11 hores i continuarà durant tot el matí fins a les 14 hores. Un total de cinc pistes de mini-tennis, amb les seues corresponents moquetes, xarxes i tanques, estaran instal·lades en la plaça de l’Ajuntament perquè els més xicotets puguen gaudir de jocs, punts i sets. L’activitat està oberta a tots els xiquets i xiquetes d’entre 4 i 16 anys que desitgen participar. Es recomana portar raqueta pròpia.

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d’Esports, Maite Girau, i la regidora de Desenvolupament Econòmic i Turisme, Sandra Gómez, visitaran esta activitat al matí, abans de visitar les instal·lacions habilitades en la Plaça de Bous amb motiu de la celebració dels quarts de final de la Copa Davis de tennis entre Espanya i Alemanya.

Tots els participants en ‘Tennis al carrer’ obtindran invitacions per a assistir a un entrenament de l’equip espanyol de la Copa Davis el pròxim 4 d’abril a les 17 hores en la plaça de bous. A més, també entraran en el sorteig d’entrades per a la competició de la Copa Davis, que se celebrarà en la nostra ciutat entre els dies 6 i 8 d’abril.

La finalitat d’esta iniciativa és la promoció del tennis entre els més joves, enfocar la pràctica de l’esport d’una forma divertida i posar l’accent en la companyonia i el sentit d’equip. Tècnics de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana seran els encarregats de dirigir aquesta activitat lúdic-esportiva amb la qual es pretén que els carrers de València es convertisquen en una festa esportiva i amigable.