cruceros
Cubierta de Odyssey of the Seas de Royal Caribbean.

Cada vegada són més els amants dels viatges que opten pels creuers per a planejar una setmana de vacances. Solcar els mars del món per a conèixer nombroses destinacions en poc temps és un dels principals motius pels quals els viatgers es decanten per aquesta modalitat de viatge encara que hi ha molts més. Bona gastronomia, ambient de luxe, oci per a tots els públics i festes temàtiques són alguns dels atractius que criden l’atenció dels clients.

Igual que succeeix amb els hotels, actualment hi ha un gran ventall d’opcions a l’hora de triar un creuer i és que en funció dels seus serveis i recorregut hi ha tarifes i vaixells per a tota mena de públics. A continuació realitzem una selecció dels nostres favorits:

Symphony of the Seas

2.774 cabines repartides en 16 cobertes, un tobogan de 10 pisos d’altura i a prop e 20 restaurants, algun d’ells atès per robots, són alguns de les dades que ens deixa el creuer més gran del món i és que el Symphony of the Sigues de la companyia Royal Caribbean té cinc vegades la grandària del Titánic.

Aquest creuer que va parar a València fa ja un any, disposa d’una suite familiar en la qual destaca una paret de llec gegant, un tobogan que uneix l’habitació amb el saló i una sala de cinema pròpia amb màquina per a fer roses. A més, ofereix una àrea amb simulador de joc làser, pista de bàsquet i nombrosos atractius més per a recórrer el Carib.

Odyssey of the Seas

El segon vaixell de la classe Quàntum de Royal Caribbean encara no solca els mars però promet ser tota una revolució tecnològica en alta mar. El creuer arribarà al novembre de 2020 i ho farà amb incorporacions úniques com a simuladors de paracaigudisme, càpsules d’observació a 90 metres del nivell del mar, cotxes de xoc, túnels de vent o piscines de surf.

Els bitllets d’aquest súper vaixell ja estan a la venda i parteixen des dels 425 euros fins als 4.364 euros, sempre amb eixida des de Miami.

MSC Meraviglia

Aquest creuer de la companyia MSC és un dels més reconeguts pels experts i viatgers a més disposa d’un itinerari exclusiu que viatja a una illa privada de la companyia a les mateixes Bahames. Com a atractius destaca una galeria de 96 metres amb boutiques, restaurants i espais d’oci amb música, festa i entreteniment.

A més, disposa d’espectacles únics amb la col·laboració del Circ del Sol, parc aquàtic, zona esportiva, bolera i simuladors de Fórmula 1.

SEVEN SEAS EXPLORER

Considerat el creuer més luxós del món, el Seven Sigues Explorer de la companyia Regent Seven Sigues ja ha passat per València amb les seues 375 suites que ronden els 4.000 euros per passatger. Aquest vaixell disposa de tota mena de luxes amb un teatre estile vintage, llums de Murano, servei de limusines, coberteria de Versace, camps de golf i pista de jogging. L’art també té un paper principal en aquest creuer amb obres del mateix Pablo Picasso en les seues parets.

CRUCERO DISNEY

Encara que molts adults no ho veuran com el millor creuer del món sí que ho és si parlem entre el públic infantil. Actualment la companyia del ratolí Mickey compta amb quatre vaixells diferents però amb moltes característiques comunes: tobogans aquàtics, restaurants temàtics, zones de jocs, centres nocturns, espectacles en viu, etc. Tot això acompanyat pels protagonistes de les pel·lícules Disney per a solcar els mars.