hoteles

En general les ciutats estan repletes d’hotels d’allò més convencionals però alguns racons del planeta amaguen hotels dels més estranys a causa d’aspectes com la decoració o la seua ubicació. Encara que hi ha nombrosos hotels extravagants pels cinc continents hui recopilem cinc d’ells.


Crane Hotel, Holanda

Benvingut a una de les grues del port de Harlingen, Holanda. Sí, has llegit bé: una d’aquestes construccions en altura ha sigut remodelada per a donar recer a turistes. I vaja recer! Dins d’ella, un luxós dormitori amb bany que compta amb una decoració luxosa i chic per a fer les delícies de qualsevol visitant. Però això no és tot: la grua funciona! Una vegada allí, els hostes poden manejar-la a plaer per a una experiència única en el món.

Free Spirit Spheres, Canadá

Aquest hotel situat en Vancouver Island porta el concepte de “casa de l’arbre” a una lliga mai abans vista. Les tres esferes de fusta amb les quals compte romanen suspeses en l’aire en un bosc privat allunyat de la civilització. Amb una aparença que s’assembla a tres globus oculars vistos des de baix, el seu interior sorprèn amb una decoració minimalista i austera. L’única manera d’accedir a les esferes és mitjançant un pont penjant que les connecta a unes escales en espiral annexades a un arbre.

Propeller Island City Lodge, Alemania

Cadascuna de les seues 27 habitacions és única, la qual cosa converteix a aquest particular emplaçament en una celebració de l’excentricitat i la creativitat artística més inusual. Podem trobar una habitació envoltada completament per espills, una altra que reprodueix amb exactitud una cel·la de presó, una altra que conté mobles amb forma d’edifici… però potser la més sorprenent i estranya de totes és la “cripta”, amb dos taüts en els quals podràs estirar la pota… fins al matí següent.

Poseidon Undersea Resort, Fiji

“Debaaaajo de mar!”, cantava Sebastian en La Sirenita. La veritat és que li hauria encantat aquest hotel, que està construït 12 metres per davall de la superfície i fa les vegades de viure dins d’un aquari. Els hostes, a més, poden explorar el coral de la zona dins d’un submarí amb capacitat per a tres persones que es troba a la seua disposició. El preu, ja tal…

Utter Inn, Suecia

L’Utter Inn està situat al mig del llac suec Mälaren i consta d’una plataforma flotant que acull tres metres per davall seua una habitació amb forma d’aquari. Una vegada allí, els visitants disposen d’una canoa inflable per a poder explorar els voltants i familiaritzar-se amb la fauna aquàtica allí present.

La montaña más escalada de España está en Valencia