Cierran el Ayuntamiento de Sueca al dar positivo un trabajador
Fachada exterior del ayuntamiento de Sueca.

El Ajuntament de Sueca s’ha vist obligat a tancar les seues portes davant un cas de coronavirus en un empleat. Així ho han anunciat fonts del consistori per mitjà d’un comunicat oficial difós per xarxes socials.

“Davant la confirmació d’un cas positiu de coronavirus en un treballador de l’Ajuntament, l’equip de govern i regidors delegats, després d’informar prèviament els partits de l’oposició, volen comunicar que realitzaran una sèrie de controls preventius“.

L’objectiu del consistori és garantir la seguretat del “entorn laboral i social del treballador”. A més, asseguren que l’afectat no realitza funcions d’atenció al públic i treballa en un departament intern de l’Ajuntament.

No obstant això, l’equip municipal ha decidit tancar les portes de l’edifici públic i del servei integral tributari (SERVIT) per prevenció. Asseguren que romandran tancades “fins que la situació es normalitze”. A més, mentrestant es procedirà a la desinfecció de les dependències municipals.

UN MISSATGE DE TRANQULIDAD

L’Ajuntament de Sueca ha volgut llançar als seus veïns un missatge de tranquil·litat. “S’està actuant de manera preventiva i coordinada amb Salut Pública activant el protocol corresponent”, asseguren. Finalment, es recomana a la població continuar complint amb les mesures de protecció individual necessàries.