Cels ennuvolats amb probabilitat de pluges

S'esperen ruixats febles per al cap de setmana i un descens notable de les temperatures.

nubes

Cels ennuvolats per a avui i temperatures que superaran els 23 graus. Encara que la sensació de calor serà una mica més intensa. Però es nota que la tardor està arribant, encara que de manera tímida.

Per a demà, núvols en el cel i temperatures similars a les del dia anterior encara que a la nit augmentaran alguns graus.

Quant al mapa provincial, cels ennuvolats també en tot el territori. El termòmetre variarà segons la zona ja que a Alzira marcaran els 24 graus com a màxima i a Requena no arribaran als 22 graus. Les mínimes més baixes es registraran a Aiora amb 9 graus.

Per al cap de setmana, pluja per al dissabte i núvols per a la resta dels dies fins al dimarts. Les temperatures aniran descendint ja que el dissabte marcarà 24 graus però el dimarts baixarà fins als 18 graus igual que les mínimes que aniran des dels 16 graus del dissabte fins als 8 del dimarts.

Quant al risc d’incendis, la província està en un nivell baix. Però davant qualsevol albirament cridar al 112 que és el nombre d’Emergència de la Generalitat.