Qualificar la gastronomia valenciana des de la formació és l’objectiu que s’ha marcat l’Agència Valenciana de Turisme. Per a açò s’ha tornat a apostar per les ‘Jornades d’Autor’, unes sessions culinàries on els grans professionals gastronòmics de la Comunitat mostren el seu saber enfront dels fogons. 

Les classes magistrals d’un dia de durada són completament gratuïtes i estan destinades a tots aquells que cerquen millorar les seues habilitats en el sector gastronòmic.

Nanín López durante la primera sesión de ‘Jornadas de Autor’ en el Cdt de Valencia.

Nanín Pérez és cuiner de vocació i és que amb tan sols tretze anys ja sabia que algun dia es dedicaria a l’alta gastronomia. La seua il·lusió i perseverança en el treball han sigut claus per a convertir-se en l’últim cuiner revelació del Madrid Fusió 2018.

A més de Nanín Pérez, durant el pròxim mes seran molts més els que passaran pel Centre de Turisme de València. Prestigiosos xefs com Begoña Rodrigo o Iván Domínguez ja han confirmat la seua assistència a esta cita en la que ‘El Celler de Can Roca’ posarà la guinda al pastís.