Conèixer els grans secrets de companyies com Fnac, Samsung o Channel mai havia sigut tan fàcil com fins ara. Gràcies a la catorzena edició de ‘Hoy es Marketing’ organitzada per ESIC, reconeguts professionals del món empresarial, de la comunicació i de l’economia digital s’han donat cita en el Palau de Congressos de València per a abordar els grans desafiaments d’estes disciplines.

‘Hoy es Marketing’ ha aconseguit consolidar-se com un fòrum d’excel·lència empresarial i és que estem davant el major esdeveniment de màrqueting d’Espanya.

Els assistents a esta cita d’ESIC València han abordat els grans desafiaments als que s’enfronten les empreses més importants del nostre país. A més, han pogut conèixer les eines que s’utilitzen per a fer del màrqueting una estratègia d’èxit.

L’èxit de ‘Hoy es Marketing’ no es queda ací i és que este esdeveniment només ha arribat a l’equador de la seua catorzena edició. En les pròximes setmanes continuarà recorrent el territori nacional i és que a València li seguiran ciutats com Barcelona, Pamplona o Bilbao.