mascotas

48 dels 80 gossos que es van donar a conèixer en 2017 a través de la primera edició de la campanya Adopta’l ja tenen família d’acolliment. La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, ha explicat aquesta setmana que l’objectiu és doble: promoure l’adopció responsable de mascotes i frenar el seu abandó.

Una de les particularitats de la campanya Adopta’l és que “no utilitza il·lustracions ni actors, sinó fotografies reals dels propis animals i els seus vertaders noms”, ha assenyalat Tello . “Posar cara a les vertaderes víctimes és una manera efectiva de portar a la reflexió a la societat i, per tant, de fomentar les adopcions i acolliments responsables, així com de visibilizar el que comporta la cruel decisió d’abandonar als animals”.

Així, poden veure’s en diferents suports publicitaris de la ciutat un total de 80 imatges realitzades per Germán Caballero, que posen cara i nom a 30 gossos, 30 gats i 20 animals exòtics dels centres de Benimàmet i Natzaret que esperen trobar una família.

A més de gossos, la segona edició de la campanya inclou gats de les instal·lacions de Benimàmet i animals exòtics de les de Natzaret, com a rèptils, aus, rosegadors i fins i tot equins. L’edila ha informat que, a causa de la singularitat dels animals exòtics, aquests es poden acollir, però no adoptar, i sempre sota supervisió de personal tècnic.

Los ‘Airbnb’ caninos se consolidan en Valencia