El cel ha clarejat despejat i conforme anava passant el matí, el termòmetre ha ascendit fins a parar-se en els 24 graus. A mitja vesprada han aparegut intervals nuvolosos que han tornat a desaparèixer a la nit. Sense precipitacions com este cap de setmana.
Per a demà intervals nuvolosos durant tot el dia encara que el mercuri ascendirà fins als 29 graus. Per la nit el termòmetre es mantindrà en els 21 graus pel que hi haurà sensació de calor.
En quant a la província de València. Núvols en tot el territori menys a Aiora i Alzira que registraràn temperatures màximes de 30 graus. Tota la província rondarà eixos valors durant tot el dia encara que el cel estiga ennuvolat.
Quant a la resta de la setmana. Cels buidats per al dimecres encara que els núvols tornaran per a quedar-se, almenys fins al dissabte. Açò sí, el mercuri marcarà quasi 30 graus.
Quant als incendis, província de València en nivell baix. Però en cas d’albirament de foc, no dubten a cridar al 122, nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat.