Catalá: “A l’Ajuntament han començat los Juegos del Hambre, si cau Grezzi cau Ribó”

Durant el ple de l'Ajuntament la líder dels populars ha criticat a Grezzi a qui ha titllat de ser "el Pinotxo de la política valenciana, esmente més que parla”

GRAFCVA8552. VALENCIA, 17/10/2019.- La Portavoz del grupo municipal del PPCV en el Ayuntamiento de València, Maria José Catalá, durante su intervención en el l pleno extraordinario sobre la estafa de cuatro millones de euros que ha sufrido la Empresa Municipal de Transportes (EMT).EFE/ Ana Escobar

La portaveu del PP a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha manifestat que “el govern del Rialto està en estat d’absoluta descomposició. Han entrat en l’etapa del salven-se qui puga”. Catalá ha dit que en el govern de Compromís i PSPV a l’Ajuntament han començat “los Juegos del Hambre, si cau Grezzi cau Ribó, si cau Fuset cau Galiana”.

Catalá ha revelat durant la seua compareixença les amenaces de Grezzi a Ribó que marxa al grup mixt si el cessen en l’EMT. La portaveu del PP ha demanat “al PSPV que deixe de ser actor secundari que es deixa acovardir per un govern de Compromís que diu moltes mentides i no assumeix responsabilitats polítiques. El que ha de fer senyor Ribó és deixar caure al regidor Grezzi encara que li amenace amb deixar el grup”.

La líder del PP a l’Ajuntament de València ha qualificat de “potinera la suposada comissió d’investigació que anomena mitja hora abans a l’empleada a declarar. Això no és gens seriós i que continuen mentint. Ahir ens vam assabentar que ens han mentit en dir que en l’EMT no es fan girs des de 2017 per a pagar quan al secretari del consell se li han pagat per girs bancaris més de 200.000 euros”.

Ha acusat l’alcalde Ribó de “fer vestits a mesura per als seus amics, Grezzi i el seu gerent. Han decidit deixar de donar compliment a un acord del consell d’administració de l’EMT per a portar al Tribunal de Comptes, al Banc d’Espanya i a la Sindicatura l’estafa de l’EMT”.

“I és determinant l’informe de CaixaBank que els diu al Govern que els han estafat per les seues pròpies fallades pels seus errors. Han intentat tirar-li la culpa a una treballadora, a una entitat bancària, i la veritat és que la culpa és dels quals no saben gestionar diners públics i els que esmenten”, va explicar Catalá.

El Ayuntamiento de Valencia durante el comienzo del pleno.

Personar-se en el cas Fuset

El Grup Municipal Popular ha reclamat, a través d’una moció per via d’urgència, que l’Ajuntament es persone en el judici contra el regidor de Festes, Pere Fuset, al qual es jutjarà per la mort d’un treballador durant el muntatge de graderies la Fira de Juliol que es van contractar de manera verbal. Catalá ha recordat que la personació de l’Ajuntament en aquest cas aquest va ser un acord del ple en 2018.

SEGUEIX AMPLIACIÓ DEL PLE ORDINARI DE L’AJUNTAMENT