asesino

La Guàrdia Civil de Castelló ha detingut al presumpte assassí de dos guàrdies civils en Albalate del Arzobispo i Andorra, de la província de Terol. L’individu és de nacionalitat estrangera i va ser arrestat la passada matinada, entre les localitats de Cantavieja i Mirambel, una zona molt pròxima a la província de la Plana.

Segons fonts policials, el detingut es troba pendent de indentificació i ha sigut traslladat a la comandància de Terol, per a tranquil·litat dels habitants de la zona els qui van entrar en un episodi de confusió a causa de les informacions, no confirmades, sobre el parador de l’assassí.

Algunes persones asseguraven que presumpte criminal s’havia atrinxerat en una casa i que posteriorment va ser abatut per la Guàrdia Civil. Els cossos i forces de seguretat de l’Estat van engegar una operació gàbia que va mobilitzar a diverses unitats especials i es van realitzar controls en carretera.

Finalment van ser dels agents de Castelló els que van detenir al fugitiu, que ho van trobar mentre es desplaçava a peu després d’haver patit un accident.