Detenen en Castelló al presumpte assassí dels Guardies Civils a Terol

El criminal es va donar a la fugida i van anar els agents valencians els que van donar amb ell vuit hores després del tràgic succés.

asesino

La Guàrdia Civil de Castelló ha detingut al presumpte assassí de dos guàrdies civils en Albalate del Arzobispo i Andorra, de la província de Terol. L’individu és de nacionalitat estrangera i va ser arrestat la passada matinada, entre les localitats de Cantavieja i Mirambel, una zona molt pròxima a la província de la Plana.

Segons fonts policials, el detingut es troba pendent de indentificació i ha sigut traslladat a la comandància de Terol, per a tranquil·litat dels habitants de la zona els qui van entrar en un episodi de confusió a causa de les informacions, no confirmades, sobre el parador de l’assassí.

Algunes persones asseguraven que presumpte criminal s’havia atrinxerat en una casa i que posteriorment va ser abatut per la Guàrdia Civil. Els cossos i forces de seguretat de l’Estat van engegar una operació gàbia que va mobilitzar a diverses unitats especials i es van realitzar controls en carretera.

Finalment van ser dels agents de Castelló els que van detenir al fugitiu, que ho van trobar mentre es desplaçava a peu després d’haver patit un accident.