La Conselleria de Sanitat ha descartat el possible cas de coronavirus detectat fa només unes hores en la Comunitat Valenciana, en donar negatiu les anàlisis realitzades als dos pacients que van ingressar amb patologia similar a la que provoca aquest virus a l’hospital de Torrevella a Alacant.

Ahir mateix sanitat activava el protocol d’estudi per aquest possible cas de coronavirus després de l’ingrés d’una persona amb dificultats respiratòries i que recentment havia tornat de la Xina. Quedaven ingressats en règim d’aïllament un matrimoni de nacionalitat islandesa que havien viatjat recentment a Wuhan, a la Xina, i que es trobaven en aquests moments de vacances al Pilar de la Foradada.

Concretament va ser la dona, de 66 anys, la que presentava símptomes similars als del coronavirus com a problemes respiratoris acompanyats de febre. Les mostres de la persona ingressada es van traslladar a l’Institut de Salut Carles III de Madrid per a realitzar les anàlisis, unes anàlisis que han donat negatiu segons informen des de la pròpia Conselleria de Sanitat.

Avui mateix s’ha procedit a la revaluació de la pacient per part dels facultatius i s’ha descartat “al cent per cent” que complisca els criteris epidemiològics per a ser un cas sospitós, segons han confirmat fonts del centre hospitalari.