La Carta dels Desitjos complirà els somnis dels xiquets més necessitats

Creu Roja i la Universitat Europea aposten per un projecte que permetrà a xiquets en situació dificulteu social tenir un joguet nou per Nadal.

49

Estrenar un joguet pareix normal quan eres xiquet i arriba el Nadal però no tots poden gaudir d’estos regals durant la infància. Per açò des de Creu Roja i la Universitat Europea de València, s’ha apostat per ‘La Carta dels Desitjos’. Una iniciativa destinada als més necessitats amb la finalitat d’incidir en la importància del joc per al desenvolupament del menor.

Per a aconseguir eixos joguets és fonamental conèixer els gustos dels menors. Per açò, diversos grups d’estudiants de Màrqueting han dissenyat les denominades ‘Cartes dels desitjos’. En elles els més xicotets tindran ocasió de demanar tres joguets que els seus pares no els poden regalar per Nadal. És ací on entra en joc la solidaritat dels valencians i és que la seua col·laboració serà vital per a complir amb eixos xicotets desitjos.

A més, els propis estudiants de la Universitat Europea podran col·laborar d’altres maneres com l’organització d’un partit de futbol benèfic o diferents sortejos. Tota una experiència que els propis alumnes ja valoren de forma molt positiva.

Ajudar als menors és el repte d’esta campanya solidària que encara necessita de la col·laboració de molts valencians per a fer feliços als xiquets més necessitats.