never

Nova cita del Circuit Divina Pastora de Carreras Populares, que ens espera este diumenge 24 de febrer amb els 5.000 metres de la cinquena edició 5K Never Stop Running ‘Nunca te rindas’. Una prova que amb esta distància es converteix en la més curta i ràpida del Circuit.

La carrera transcorrerà per grans avingudes de la ciutat de València, tals com l’Avinguda de França, l’Avinguda del Port o el carrer Juan Verdeguer. Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09.00 h. A continuació, serà el torn de la resta de corredors a les 09.04 h i, finalment, a les 09.05 h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica. És per això que és procedirà al tall total del trànsit a l’avinguda de França, entre els carrers de Menorca i d’Eivissa, a partir dels 6.00 hores fins als 11.30 hores.

Les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica es van incorporar l’any passat al Circuit per a facilitar l’accés a les proves a aquelles persones que desitgen realitzar el recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. Cal matisar que estes modalitats no són competitives i, per tant, no s’exigeixen categories.

També es comptarà amb categories infantils per a xiquets que se celebraran després de la prova regna, des dels 3 als 13 anys.

Conoce la programación de actos para el día de la Crida

La Vuelta a España vuelve a Valencia