Els carotenoides li posen color a la vida a València

Un grup d'experts s'ha reunit en la capital del Túria per a explicar què són i com funcionen aquests pigments que acoloreixen les fruites i les verdures.

44

Un nodrit grup d’experts s’ha reunit a València per a debatre sobre la importància dels carotenoides en Microorganismes, Plantes, Alimentació i Salut”. El que s’ha pretès, des d’un primer moment, es que la ciutadania coneguera que són exactament els carotenos.

Una altra de les finalitats d’este congrés que s’ha organitzat a València, aprofitant que enguany ostenta la capitalitat mundial de l’alimentació sostenible, era establir una trobada nacional dels especialistes i interessats en els carotenoides, tant dels sectors acadèmics, com del món clínic o de la nutrició, entre altres.

En la trobada també s’ha informat dels últims desenvolupaments i avanços científics, les necessitats del sector industrial i les demandes dels consumidors, alhora que establir contactes i discussions per a potenciar futures col·laboracions i intercanvis.

Amb esta reunió nacional sobre carotenoides, l’organització del congrés ha afegit que també vol recolzar la Ciència com a motor del desenvolupament i la competitivitat a Espanya.