Carmen Martín y Nerea López asumen el trono fallero tras dos años sin cambio
Nerea López Maestre y

Les Falles de 2022 ja tenen a les seues màximes representants. Després de dos anys sense relleu a causa de la pandèmia, Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre seran les Falleres Majors de València 2022.

Tant Carmen com Nerea agafaran hui el testimoni de Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de 2020 i 2021. Serà aquesta vesprada quan les noves representants de les Falles de València visquen el seu primer acte oficial: la Proclamació.

L’acte tindrà lloc a les 19.00 hores en l’Hemicicle Municipal. L’alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, seran els responsables de presidir les proclamacions.

El primer gran esdeveniment de les Falles 2022 podrà seguir-se en directe en 7 Televalencia i en el canal online amb un programa especial conduït per José González que arrancarà a les 18.30 hores per a repassar com es va viure anit l’elecció de Carmen i Nerea.

AIXÍ ÉS CARMEN MARTÍN, FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2022

Carmen Martín Carbonell pertany a la Falla Poeta Alberola-Totana. Té 24 anys i és odontòloga. Des que va nàixer és fallera i posseeix la recompensa del Bunyol d’Or. Ha participat en els últims concursos grupals de playbacks i li agrada molt sumar-se a la macrodespertà que se celebra el matí de la Crida.

Entre les seues aficions, escoltar música en directe, pintar, passar temps amb família i amics, passejar i conèixer llocs nous. A més, es declara apassionada de la indumentària valenciana perquè creu que és una meravella el llegat tradicional que tenen les Falles.

Enguany complirà el somni de ballar la dansà de la Verge i assegura que els actes que més li agraden són la Crida i l’Ofrena, dos cites que viurà com a màxima representant de les festes josefinas en 2022.

AIXÍ ÉS NEREAL LÓPEZ, FALLERA MAJOR INFANTIL 2022

La xiqueta Nerea López Maestre pertany a la comissió de la Falla Enginyer Josep Sirera- Pius IX. Té 11 anys i estudia 6º de primària en el CEIP Professor Ramiro Jover. És fallera des dels 4 anys i ja té el Bunyol d’Argent.

Li agrada molt participar en els playbacks i en el teatre. Entre les seues aficions, toca el violí i el piano en la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí. També li agrada fer excursions al seu poble, Bocairent, així com ballar i pintar.

El seu acte favorit és l’Ofrena, encara que també li agraden molt l’Exaltació i la Plantà.