Carlos Soler ha sigut convocat per a entrenar amb la Selecció Espanyola. En previsió de les possibles conseqüències que poguera implicar el positiu de Sergio Busquets, el cos tècnic ha decidit incorporar a un grup de futbolistes per a completar els entrenaments durant els pròxims dies als ordes de Luis Enrique dins d’una bambolla paral·lela.
En aquest sentit, demà s’uniran a les sessions en Les Fregues els jugadors Rodrigo Moreno (Leeds United), Pablo Fornals (West Ham United), Carlos Soler (València CF) i Brais Méndez (RC Celta). A més, una vegada finalitze el partit contra Lituània, un xicotet grup de futbolistes encara per confirmar s’incorporarà als entrenaments de la selecció absoluta en les mateixes condicions que els anteriors. Entrenaran en horaris diferents i no es mesclaran en cap cas amb els convocats.
Els jugadors convidats als entrenaments romandran fora de la bambolla de la Ciutat del Futbol i acudiran diàriament a les Fregues després d’haver passat els test diaris pertinents abans de la seua arribada i durant la seua estada. La seua incorporació definitiva a la llista de l’Euro 2020 es valorarà en funció dels resultats obtinguts en els pròxims dies.