Mazón se presenta como candidato a presidir el PPCV con el apoyo de Génova
Carlos Mazón en la presentación de su candidatura.

Després de la marxa de Isabel Bonig, el PPCV es troba en un període de cerca de líder. El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha decidit fer el pas, i a priori es postula com el candidat de la direcció general del partit en la Comunitat Valenciana.

A pesar que ja existeix un altre candidat, Jose Vicente Anaya, ara mateix Mazón és el principal favorit. Entre els seus suports també es troba el del secretari general del PP, Teodoro García Egea.

Després d’haver-ho negat durant diversos mesos, hui s’ha presentat en la seu del PPCV de València per a anunciar-ho. “Ho presente hui i no abans per respecte als meus companys i a Bonig”, ha assenyalat Mazón.

En la coordinació valenciana de la seua candidatura, Mazón comptarà amb Avelino Mascarell, alcalde de Xeraco. Per la part de Castelló, la seua coordinadora serà la senadora Salomé Pradas. Per a la seua província, l’encarregat serà Eduardo Dolón, alcalde de Torrevella.

En la presentació, Mazón ha comptat amb la presència de Maria José Catalá, que serà el seu número dos en el partit. “Estic convençut de tenir la força necessària per a guanyar”, anunciava Carlos Mazón.

Carlos Mazón se presenta como candidato a presidir el PP valenciano con el apoyo de Génova

Carrera política

És llicenciat en Dret per la UA i va iniciar la seua carrera en 1999 en l’Institut Valencià de Joventut. Després d’aquest càrrec, va ostentar la direcció general de Comerç i Consum de la Generalitat, en l’etapa de Zaplana.

Després de la victòria de Francisco Camps, Mazón va ocupar el càrrec com a diputat provincial d’infraestructures. L’any 2009 va passar a ser director de la Cambra de Comerç d’Alacant, el que va ser el seu últim càrrec, fins al seu retorn per a liderar la Diputació.