Carlos Goñi o Nacho Vegas entre les nostres propostes culturals

Javier Sánchez Rodríguez presenta Txantxu, el seu projecte unipersonal.

PALAU DE LA MÚSICA

 Carlos Goñi oferirà un concert acústic en format trio amb la seua veu i la guitarra al costat d’un baixista i un percussionista i algunes sorpreses que pretenen rememorar els èxits del BASICO I i altres temes inevitables.

Sens dubte la millor forma de conèixer l’ADN de cadascun dels temes que conformen la carrera de RevolveR, així com els seus grans èxits de tota la vida, i ser protagonista de la trobada cara a cara i sense intermediaris amb Carlos Goñi.

 

Revólver
Data17,Juny,2018
Hora: 20:00
Sala: SALA ITURBI om
Preu: 22€

 

Nacho Vegas presenta el seu nou àlbum “Violética”

Després de quatre anys des de l’eixida del seu anterior disc ‘Resituacion’, anuncia les primeres dates de presentació del seu nou treball, sèptim en la seua carrera en solitari, que veurà la llum a la primavera.

 

Concert Nacho Vegas
Data: 21,Juny,2018
Hora: 21:00
Sala: SALA ITURBI
Preu: 17€

 

SALA BLACK NOTE

Txantxu és el projecte unipersonal de l’artista extremeny Javier Sánchez Rodríguez. Amb aquest nom artístic presenta nou àlbum d’estudi titulat “Nòmades” baix la producció de Pachi García. Este LP està compost per onze talls, cuinat a foc lent, la base compositiva del qual gira entorn de l’experiència vital i el retrobament amb un mateix. Un viatge reflexiu en continua cerca existencial.

Txantxu presenta el seu disc ‘Nómadas’

23 de Junio – Sala Black Note – Valencia