(EFE).- El coordinador autonòmic de Ciutadans en la Comunitat Valenciana i diputat en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, està a l’espera que es convoque l’Executiva del partit: “Estic desitjant poder expressar-me en aqueix fòrum”, ha dit.

Cantó ha manifestat que serà en aqueix espai on expresse el seu opinió sobre la decisió de Cs a Múrcia i les conseqüències que ha tingut en altres comunitats com Madrid i Castella i Lleó, una Executiva que han sol·licitat ell i altres membres del partit però que encara no té data de convocatòria.

En els corredors de les Corts Valencianes, Cantó ha insistit que primer donarà la seua opinió en aqueixa reunió sobre el succeït aquest dimecres. El portaveu de Cs ha llançat un missatge de tranquil·litat respecte a les institucions on governa conjuntament amb el PP, com la Diputació i l’Ajuntament d’Alacant i altres governs locals, i ha assegurat que està satisfet amb aqueixos acords i no creu que ningú es plantege cap canvi en ells.

Cantó ha assenyalat que fins i tot quan hi ha hagut algun problema, com va ocórrer en la Diputació d’Alacant amb la vacunació suposadament irregular del diputat provincial i alcalde de La Nucia, el popular Bernabé Cano, el president de la corporació, Carlos Mazón, “va fer el que demanàvem i li va llevar les competències”.

Ha reconegut estar preocupat pel panorama polític que s’ha obert però ha assegurat sentir-se “ferm i fort” i no tenir por davant aquest tipus de situacions.