Els xiquets són els protagonistes el diumenge en Torrent , on tindrà lloc la XLII edició del Cant de l’Estoreta; un dels actes fallers més tradicionals, i que celebra la comissió Plaça Sant Roc-Gómez Ferrer i Adjacents.

Aquest esdeveniment congrega cada any a un ampli públic, que no vol perdre’s la posada en escena de típiques escenes valencianes, interpretades pels fallers i falleres infantils.

La jornada tindrà lloc en la plaça Sant Roc, el diumenge 17 de febrer, donant el tret d’eixida a les 9.30 amb la concentració de tots els participants que acudiran des de la Torre fins a la plaça , amb l’inici a les 10 hores de l’acte.

Un concurs que compleix 42 anys i que reunirà a quasi 1000 xiquets, dividits en 10 falles participants.

Seran molts els premis que s’atorguen, premi al millor Cant, premi al millor conjunt, premi al millor xiquet, primers premis i accèssits…perquè tots els xiquets i totes les comissions queden satisfets amb la seua actuació. 7 Televalencia i el programa Vive las Fiestas col·laboren amb l’esdeveniment atorgant el premi extraordinari al millor conjunt.

A l’acte acudiran les falleres majors de totes les falles de Torrent, així com les Falleres Majors de Torrent, acompanyades de les seues Corts d’Honor.

Un acte en el qual la cultura i la tradició es donaran cita en la localitat de la comarca de l´Horta.

La Falla el “48” celebra el seu tradicional encontre de bolilleres