Canet d'En Berenguer

El municipio de Canet d’En Berenguer segueix de ple amb les celebracions de les seues festes patronals en honor a Sant Pere. Unes festes en les què el bous al carrer, embolats i la solta de vaquetes són els protagonistes, juntament amb la música popular, les revetles, la gastronomia i els actes religiosos.

Després d’una setmana repleta d’activitats, que van començar el passat 28 de juny amb la disparà de tronaors, el volteig de campanes i el Dia de Sant Pere (dijous 29 de juny), el programa continuarà aquest cap de setmana.

Hui divendres, segueixen els actes taurins i hi haurà calderes d’arròs per part de les clavariesas en la plaça Félix. Ja a la nit, a les 21:30 hores, es durà a terme la ronda a Sant Pere per part del Centre Cultural i Recreatiu Aragonés de Port de Sagunt. Finalitzarà la jornada festiva amb el bou embolat.

Per a dissabte al matí s’han programat diferents activitats, on els més xicotets serán, també, els protagonistes amb parc infantil en el Col·legi de la Muralla. Seguiran els actes taurins i a les 14.30 hores es realitzarà la ‘cagà del manso’ en la plaça dels Bars, organitzat per les clavariesas.

A la vesprada, vaquetes, i a la nit hi haurà revetla en la plaça Félix. A més, la diversió estarà garantida també amb un photocall que instal·larà l’Ajuntament.

Diumenge, 2 de juliol, es posarà fi a les festes amb una jornada marcada per les paelles. La cita serà en la plaça Félix. La llenya, l’oli, arròs i la beguda per a la seua elaboració serà a càrrec del Consistori. No faltarà el ball, a partir de les 16.00 hores. Però el fermall d’or ho posarà un concert de la Rondalla de Sant Pere, a les 23.00 hores.