Canet d’En Berenguer va acomiadar ahir diumenge les seues festes patronals de Sant Pere, després d’una setmana repleta d’actes taurins i religiosos. No obstant açò, aquest cap de setmana, els festejos han donat pas també a la música i la gastronomia.
La diversió va estar garantida el dissabte a la nit amb una gran revetla
en la plaça Félix, on els joves, principalment, van ballar a ritme dels temes musicals més actuals.
El punt i final el va marcar la jornada del diumenge amb diverses activitats, però principalment per les esperades paelles. La cita va ser de migdia, on els veïns i veïnes, d’aquest municipi de la comarca del Camp de Morvedre, es van reunir, de nou en la plaça Félix, per a elaborar i degustar entre amics el plat típic per excel·lència valencià.
Les festes de Sant Pere de Canet d’En Berenguer, com cada any, vénen marcades per els bous al carrer, molt arrelats en aquesta localitat de quasi 7.000 habitants. Unes festes que es porten cap en honor al patró, on s’uneixen la tradició i el folclore amb la diversió.

Ara, els veïns i veïnes es preparen per a les pròximes festes de setembre dedicades a la Patrona la Verge de les Febres i per a organitzar les del pròxim any.