Campanar

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Munt, han destacat el protagonisme de la ciutadania en l’engegada del nou Espai Sanitari Campanar-Ernest Lluch, durant la inauguració de l’exposició de projectes per al mateix.

Les 14 propostes diferents per al centre poden ser visitats durant el mes de febrer en el hall de l’antic edifici principal de la Fe en Campanar. Així mateix, els visitants de l’exposició de projectes poden votar durant aqueix temps pel seu projecte favorit, tant en la pròpia mostra com en La Fe de Malilla, participant així en el procés d’adjudicació.

“Est és un projecte que va a donar cobertura al barri d’una manera molt important, amb especialitats, amb centre de salut”, ha afirmat Puig, que ha afegit que a més est serà “un centre sanitari de referència en tota la Comunitat Valenciana i a Espanya”.

El president ha afirmat que la Sanitat és “la gran aposta” de la Generalitat, i que, malgrat el deute o la infrafinanciació, “per a aquest govern, el primer des del principi han sigut les persones i ha sigut la sanitat”, com es reflecteix, segons ha manifestat, en el fet que aquesta siga la principal partida dels pressupostos autonòmics, amb una inversió propera als 6.500 milions d’euros.

El cap del Consell ha ressaltat que la de l’espai sanitari en Campanar no és una obra “mastodòntica”, sinó que preval “els continguts” i va “més enllà dels continents”. En aquest sentit, Puig ha agraït la seua labor als professionals de la sanitat pública valenciana, ja que per ells “la sanitat pública valenciana ha aguantat en peus”.