El Club de Primeras Marcas de la Comunitat Valenciana ha presentat la campanya Lovers de lo nuestro, amb l’objectiu de reivindicar els valors de les empreses valencianes. En ella es combina humor i emoció, i desafia la creença que el poble valencià és incapaç d’unir-se.

Les vint-i-una reconegudes empreses que s’han unit en una acció sense precedents en el nostre país han sigut: Bodegas Vicente Gandía; Arroz Dacsa; Chovi; Grupo Gheisa; Consum; Caixa Popular; Fartons Polo; Zumex; Velarte; Ribera Salud, Vayoil Textil; MyWigo Smartphones; SH Hoteles; Pinturas Isaval, el IVI, Nunsys, Fermax, Olleros Abogados, Dormitienda, el Valencia C.F. i Sesderma cosméticos.

La campanya ha sigut realitzada per l’agència de publicitat Maslow i impulsada pel Club de Marketing del Mediterranio (associació que engloba al Club de Primeras Marcas). L’eix que ha servit de vehicle per a articular Lovers de lo nuestro ha sigut la música i per a açò la citada agència va compondre una cançó original que ha sigut interpretada pels treballadors de les marques.

21 treballadors valencians posen la seua veu i el seu sentit de l’humor
Des del Club de les Primeras Marcas Valencianas, iniciativa del Club de Marketing Mediterranio, l’objectiu és mostrar als valencians com són les marques de la seua terra, els seus valors, el seu caràcter, el seu creixement. Per a açò s’ha comptat amb 21 empreses de la Comunitat Valenciana disposades a unir-se per a comunicar-ho, per a demostrar com porten cada dia la cultura valenciana allà on van, innovant, apostant per l’eficiència, sent sostenibles i sense deixar de créixer.

Les 21 marques van trobar un element comú a totes elles que va ser la música amb una cançó sincera i un punt irreverent i divertit. Cristina, Martín, Carlos, Fran, María i 16 treballadors més han sigut els encarregats de donar vida a aquesta cançó amb la seua veu i la seua imatge.