Conscienciar i sensibilitzar sobre la biodiversitat marina en l’entorn és l’objectiu de la campanya “Desde cuándo no me ves?”, que s’ha presentat a Xàbia. Una acció que forma part del projecte que està desenvolupant la Fundació Oceanogràfic en el municipi i que pretén la posada en valor de la biodiversitat marina i la seua interacció amb l’activitat socioeconòmica i cultural.

Aquesta campanya de conscienciació sorgeix després d’un intens estudi i pretén implicar a tots els agents socials, prestant especial atenció als escolars. Una experiència interessant i enriquidora per a Xàbia, que ha impulsat un model turístic basat en els valors de la sostenibilitat i del medi ambient. Des de Turisme Comunitat Valenciana incideixen en la necessitat de transmetre aqueix missatge de transformació i de saber interpretar el model turístic.

Dues fotografies de gran format situades en el barri antic i a la platja de Xàbia donen visibilitat a la campanya, amb la pretensió d’impactar entre veïns i visitants i generar una reflexió sobre la necessitat de protegir els espais marins.